Via NBC Hermans Online! kunt u als ondernemer uw administratie online regelen. Veilig, eenvoudig en efficiënt!

Actuele informatie in een muisklik uit uw administratie opdiepen? Uw aangifte omzetbelasting goedkeuren en digitaal verzenden naar de belastingdienst? Automatische software-updates en back-ups van uw administratie, zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen? Dit (en meer) is allemaal mogelijk met NBC Hermans Online!

10 voordelen van online boekhouden via NBC

 • Direct inzicht in uw administratie
 • Overal (ter wereld) toegang tot uw administratie
 • Geen aanschaf van (dure) administratieve software
 • Snelle financiële rapportage
 • Diverse online rapportages
 • Lage administratieve kosten
 • In de toekomst directe koppeling met uw salarisadministratie mogelijk
 • Verschillende soorten administratieve dienstverlening mogelijk
 • Geen systeembeheer voor uw boekhoudapplicatie
 • Geen zorg inzake back-up van uw data

Met u meekijken
Het softwarepakket waar u via NBC Hermans mee werkt, is modern en gebruiksvriendelijk. Omdat u via ons bent ingelogd, kunnen wij altijd met u meekijken, zodat eventuele vragen in veel gevallen snel zijn opgelost. Wij kunnen eventuele correcties doorvoeren, rapportages voor u opstellen of een beoordeling voor u uitvoeren en de resultaten met u bespreken. Kortom: meer aandacht voor de actuele stand van zaken van uw onderneming.

Gericht op groei
NBC Hermans Online! maakt boekhouden gemakkelijk. Wij zorgen voor de programmatuur; over back-ups, virussen en updates hoeft u zich geen zorgen meer te maken. U logt simpelweg in en werkt altijd met de laatste versie. Het softwarepakket is bovendien gericht op groei. Uit ervaring weten we dat een groeiende onderneming steeds meer behoefte krijgt aan extra functionaliteiten in de geautomatiseerde administratie. Daarom kunt u de mogelijkheden van internetboekhouden met uw onderneming mee laten groeien. Simpel gezegd: u kunt ‘klein’ beginnen, met bijvoorbeeld het invoeren van uw bankafschriften. Later kunt u dit uitbreiden met factureren of bijvoorbeeld automatische betalingen.

Training
Persoonlijk contact is bij het opstarten van internetboekhouden zeer nuttig. Het voorkomt een valse start, met alle gevolgen van dien. Cliënten die beginnen met internetboekhouden krijgen daarom een training bij ons op kantoor. Dat heeft voor u twee voordelen: u begint direct goed én u hebt waarschijnlijk minder begeleidingsuren nodig (dat scheelt ons veel onnodige uren en u veel extra kosten).

Wilt u meer weten over onze online diensten? Gebruik dan het onderstaande contactformulier of bel (013) 5710488. Wij informeren u graag.

Ik wil graag meer informatie over de online diensten

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.