NBC-Hermans---Neven-Fotografie-009.jpg-600x300

NBC Hermans Accountants & Adviseurs is een jonge, gedreven organisatie en biedt klanten een hoogwaardige dienstverlening aan zonder daarbij het persoonlijke karakter uit het oog te verliezen.

We maken onderdeel uit van de NBC Groep, maar zijn volledig zelfstandig actief in de markt. Daar waar nodig werken we intensief samen met andere NBC kantoren in het land.

Het merendeel van onze klanten zijn ondernemers in het regionale Midden- en Kleinbedrijf. Dat zijn naast handelsbedrijven en dienstverleners (o.a. advocatenkantoren) ook horeca en retail organisaties. Ons doel is om samen met de klant te zorgen voor een optimaal financieel inzicht en proces.

Ons kantoor bestaat momenteel uit 13 medewerkers, maar we groeien hard waardoor we verwachten in de toekomst met 16 tot 18 medewerkers actief te zijn. Door de omvang van het kantoor is onderlinge collegialiteit, flexibiliteit en enthousiasme erg belangrijk.

Vanwege onze krachtige groei zijn wij op zoek naar een ervaren assistent-accountant die graag zijn/haar expertise wil overdragen aan minder ervaren collega’s. 

Functieomschrijving:
Je verricht zelfstandig alle werkzaamheden die je binnen de accountancy mag verwachten. Tot de werkzaamheden behoren o.a. het analyseren van de jaarrekening, toezicht houden op de voortgang van de werkzaamheden, het begeleiden en adviseren van je klanten, het operationeel ondersteunen van en leiding geven aan assistent-accountants en het inboeken van administraties. Uiteraard behoren het voorbereiden en samenstellen van jaarstukken en het opstellen van fiscale aangiften (IB/VPB) eveneens tot je werkzaamheden.

Je werkt in een open en informele cultuur aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor onze klanten. De kwaliteit van onze dienstverlening hangt sterk samen met de mentaliteit, servicegerichtheid en accuratesse van onze collega’s. We verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij een actieve rol speelt in het borgen van onze kwaliteitsgedachtes en mensen aanspreekt als dat nodig is. Omdat wij geloven dat zelfstandigheid, professionaliteit en verantwoordelijkheid hand in hand gaan, krijg je bij ons veel ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen en te manifesteren, naar zowel de markt als naar je collega’s toe.

NBC Hermans biedt een werkomgeving waarin je je snel thuis voelt, met ruime aandacht voor jouw ontwikkeling en professionele groei. We begrijpen dat een goed evenwicht tussen werk en privé belangrijk is en de prestaties alleen maar verbetert. Onze medewerkers kenmerken zich door een nuchtere en praktische instelling. Ze zijn flexibel en eigenzinnig, maar zijn ook teamspelers die zich goed kunnen inleven in klanten en collega’s.

Wat verwachten wij van jou?
Primair verwachten we tenminste 3 jaar ervaring als assistent accountant, eventueel aangevuld met andere relevante financiële of boekhoudkundige ervaring. 

Daarnaast verwachten we onderstaande achtergronden:

  • Tenminste een afgeronde MBO-opleiding
  • Actuele kennis van de wetgeving, etc.
  • Ervaring met het programma Exact Online is een pre

Als persoon ben je stressbestendig, accuraat en zowel klant- als resultaatgericht. Je begrijpt dat het werken in de accountancy soms lange dagen met zich mee kan brengen en bent hier dan ook flexibel in.

Wat wij je bieden:
Een plezierige werkomgeving, waarin mensen echt zichzelf kunnen zijn en waarbij we als een team werken aan het succes van NBC Hermans. Een werkweek van 30 uur behoort tot de mogelijkheden, waarbij 5 x 6 uur zeker bespreekbaar is. Uiteraard bieden we je een passend salaris en mooie emolumenten.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct via onderstaand sollicitatieformulier.

of …
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar:
NBC Hermans Accountants & Adviseurs
t.a.v. de heer W.J.F.G. Hermans AA
Ketelhavenstraat 167
5045 NG  Tilburg
E-mail directie@nbchermans.nl

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie, dan kun je ons bellen op nummer 013-5710488. Uiteraard kun je ook meer informatie vinden op deze website.

sollicitatieformulier assistent-accountant

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.